O nama

 Udruženje muzičko-scenskih izvođača

i Sindikalna podružnica

Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije

LOGO UMSIUMSI

Osnovano  20. januara 2011. godine u Sremskoj Mitrovici sa ciljem zaštite prava estradno-muzičkih umetnika i izvođača i borbe protiv svakog oblika dominacije i represije.

Statut Udruženja muzičko-scenskih izvođača

STATUT UMSI

(otvorite dokument)

Udruženje muzičko-scenskih izvođača i Sindikalna podružnica Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije aktivno i neposredno učestvuje u pronalaženju najboljih mogućih rešenja za izlaz iz kolapsa, koji je između ostalog zahvatio i estradno-muzičku delatnost već dugi niz godina unazad, sa ciljem obezbeđivanja osnovnih prava na rad i egzistenciju estradno-muzičkih umetnika i izvođača.

Udruženje muzičko-scenskih izvođača nastoji i uspeva da svojim članovima obezbedi najnovije i proverene informacije o svim izmenama, dopunama i novim zakonskim propisima i da im pomogne u ostvarivanju svojih zakonskih prava. Samim tim, članovi Udruženja muzičko-scenskih izvođača postaju imuni na sve vrste prevara kojima su permanentno izloženi svi estradno-muzički umetnici i izvođači od strane mnogih dominantnih i represivnih organizacija pa do sitnih, mešetarskih organizacija i zlonamernih pojedinaca na teritoriji cele Srbije.

Kao članovi Udruženja muzičko-scenskih izvođača, želimo i nadamo se da ćemo uz jedinstvenu podršku članstva, uspeti u ostvarivanju ciljeva i zadataka utvrđenih Statutom Udruženja muzičko-scenskih izvođača.

Udruženje muzičko-scenskih izvođača otvoreno je, kako za svoje članove, tako i za sve ostale estradno-muzičke umetnike i izvođače Srbije.

Srdačan pozdrav,

UMSI

facebook

Google+